En investering/forsikring alternativ

Adskilte midler er det forsikringsselskab svar på gensidige fonde. Der er mange forskelle og ligheder, men hvis du at sammensætte en finansieringsplan, der omfatter forsikring og investeringer, du vil sikkert gerne overveje et segregeret fond.
Adskilte midler kaldes også enkelte variable forsikringsaftaler (IVIC) og de vil blive tilbudt af en mange forsikringsselskaber. Som gensidige fonde, er de investeringsvirksomheder, men som forsikring, de har garantier og skattefordele.
Hvordan er de som gensidige fonde?
Som gensidige fonde, kan du vælge at sætte pengene segregeret fond i et vilkårligt antal forskellige typer af adskilte fond. For eksempel kan du vælge vækst orienteret midler eller bond fonde eller en kombination af begge, som giver dig en investering køretøj, der passer til dine mål.
Hvordan er de som forsikringsprodukter?
Men der er fire forsikrings-relaterede aspekter af adskilte midler, der gør dem et attraktivt produkt for mange mennesker.
1. for det første er modenhed garantien. Et segregeret Fonden tilbyder en garanti for mindst 75% efter 10 år (selv om nogle adskilte midler yde modenhed garantier for 100%!).
2. så godt, adskilte fonde tilbyder attraktive død fordele, som fungerer på en lignende måde til modenhed garanti: din overlevende vil modtage forskellen mellem garantibeloebet og markedsværdien af fonden ved din død.
3. fordi adskilte midler er forsikringsprodukter, tilbyder de også kreditorbeskyttelse, således at hvis kreditorerne gribe din formue, de ikke kan røre din segregeret fond.
4. Endelig, adskilte midler omgå skifteretten, således at du kan nemt overføre penge til en støttemodtager ved din død uden de dyre gebyrer i forbindelse med skifteretten.
Ligesom alle forsikring og investeringsvirksomheder, adskilte midler er ikke for alle. For eksempel, garantierne bringe en højere pris for at nyde den adskilte fond. Dog adskilte midler er stigende i popularitet, så mange mennesker føler, at garantierne er prisen værd.
Disse er bare Højdepunkter af adskilte midler. Der er mange flere aspekter du skal være opmærksom på. Men hvis du er interesseret i et segregeret fond og hvad man kan gøre for din finansiel portefølje, skal du kontakte dit forsikringsselskab og se, om de sælger dem. Hvis de ikke gør det, kan du sikkert finde et andet forsikringsselskab, som vil være i stand til at hjælpe dig, hvis du kigger rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.