Forvaltning af menneskelige ressourcer i arbejdsområdet

Hvor ofte vil du finde dig selv siger: “Jeg ville ønske, jeg vidste, hvordan man lærer mere om dette emne”
Nå, lyttede vi! Og denne artikel er resultatet.
Personaleledelse i dag åbner nye perspektiver i mange forskellige kontorer rundt i ikke kun USA, men i verden. Grunden til dette er simpelthen udbud og efterspørgsel. Mere kyndige virksomhedsejere – selv på mindre virksomheder, har forstået værdien af ansætter fagfolk med erfaring i HR. Ved at gøre det, og at have HR repræsentanter, har virksomheder lært vigtigheden af solid kommunikation med deres arbejdsstyrke
Faktum er, Human Resource Management findes kun til dette formål – at bygge bro over kløften mellem personalet og øverste ledelse. Dermed er der blevet nået kompromiser, som udelukker behovet for fagforeninger eller uden for voldgift, og dermed levere tjenesterne at medarbejdere føler er deres ret at have
Et selskab, som ikke er så progressiv, forsømmer på den anden side HR og den filosofi, der går med det. Resultatet er, medarbejdere opgive enhver tanke om troskab mod deres arbejdsgiver til fordel for virksomheder, der belønner deres service i større veje. Eksempler på dette begynder på det mest grundlæggende niveau af forståelse. Certifikater af anerkendelse tildelt på grundlag af månedlige, bi-årlige, eller endda årlige, for eksempel, er alle, at mange medarbejdere ønsker.
Nu, være meget opmærksomme. Hvad du vil læse vil hjælpe dig spare timevis af frustrerende, spildt jagt, og lad du slibe ind på nogle af de bedste materiale om dette emne!
Selvfølgelig, på grundlag af mere økonomisk, mere konstant rejser – om struktureret og tildelt baseret på tid og/eller fortjener, er altid velkommen. Ligeledes er sundhedsmæssige fordele sandsynligvis den næstvigtigste faktor, Udover disse velfortjente rejser. HR-afdelingen er ofte ansvarlige for disse aspekter i arbejdsområdet.
Men dette er kun toppen af isbjerget. Sikkert, det førnævnte er en del af den amerikanske arbejdsområde i årtier. Hvad personalet i HR forsøger at indgyde er programmer og følelsesmæssig støtte, at gøre medarbejderne føler en del af en vindende, omsorgsfulde team – selv en familie.
Dette er blevet aktualiseret af programmer som drink efter arbejde softball og bowling ligaer, on-site Dagpleje, gratis fitness medlemskaber, og selv efter timers bar hopping og sociale arrangementer med Kontorpersonalet og chefen. På arbejde, har folk i HR implementeret firmafester hvor før var der ingen, office pools, efter time bingo (for velgørenhed eller bare for sjov), og andre sådanne aktiviteter, at skaber en samhørighed inden for en arbejdsstyrke der gør det yderst vanskeligt for en medarbejder at nogensinde overveje at forlade. Det er netop denne følelse, ledere og ejere søger og hvorfor HR er så vigtigt.
Dette felt er åbne for stand-minded folk af mange baggrunde. Der er uddannelse og certificering, som er tilgængelig enten på kontoret eller på en lokal skole. En hurtigt voksende område, mulighederne, der i øjeblikket vokser hurtigt. Ikke kun gøre folk, der arbejder i Human Resources berige andre, men de også gavne deres egen trivsel i at vide, at deres arbejde virkelig gør en forskel i andres liv.
Så, hvad synes du om denne artikel? Venligst drop os en hurtig bemærkning for at dele dine tanker og bemærkninger på det.
For yderligere oplysninger, skal du sørge for at tjekke de mange ressourcer til rådighed online på dette emne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.