Opbygge en Stellar Business én medarbejder ad gangen

Top virksomheder, der løbende fører deres industri forstå tydeligt et simpelt faktum:
Mennesker er deres vigtigste aktiver.
Hver medarbejder spiller en central rolle i virksomheden. I dagens klima, har virksomheden ikke råd til afskedigede medarbejdere.
Alle virksomheder er køre og drives af mennesker. Hver person gør beslutninger hver dag baseret på hvad personen mener og værdier. Når en person gør bedre værdi beslutninger, skaber det bedre resultater for virksomheden. En quantum Skift begynder, som de fleste andre virksomheder drømmer om. Nu, er der en måde for hver virksomhed til at gøre denne drøm til virkelighed.
Ledere, som excel kender hvad deres folk værdi. Medarbejdere, der justerer deres værdier med deres handlinger træffe bedre og mere rentable beslutninger. En måde er at bede hver person, hvad der er vigtigt i livet. Nogle vil være krystalklart og vil være i stand til at fortælle dig, andre vil have en idé og andre stadig vil være usikker.
Ledere, som fører vide, hvad deres folk værdi, styrker de besidder og de vejspærringer, de oplever. Medarbejdere ønsker at vide, hvad der forårsager deres vejspærringer og hvordan man kan fjerne dem. Virksomheder kan udvikle deres folk til at træffe bedre beslutninger og forpligtelser, der er afgørende for succes i forretningen. Hjælpe medarbejdere forstå sig selv bedre er afgørende for succes af medarbejderen og virksomheden.
Der er en lille kendt videnskab, der kan hjælpe kaldes aksiologi. Det er studiet af værdier og domme. Pioner og førende autoritet i aksiologi, Dr. Robert S. Hartman tilbragte det meste af sit liv at studere og undervisning menneskelige værdier. Ved hjælp af Avanceret matematik og calculus, udviklede han “Hartman værdi profil” som et redskab til at hjælpe enkeltpersoner og organisationer ved deres værdier med sikkerhed. Profilen værdi giver en måde at udnytte en persons styrker og talenter, og ikke tillade “svagheder” og blinde pletter i tænkning får på måde.
Resultatet: virksomheder bliver mere vellykket og højere service til andre.
Fire af Dr. Hartman venner, Abraham Maslow, Albert Ellis, Erich Fromm og Victor Frankl førende myndigheder inden for menneskelig forståelse. Disse kolleger enige om, at Dr. Hartman “videnskabelige” opdagelsen af de tre dimensioner af værdi sætte ham i selskab med Galileo og Copernicus. I 1973 blev Dr. Hartman nomineret til Nobelprisen.
Spørgsmålet er, om profilen værdi er så præcis og effektiv, hvorfor har de fleste virksomheder hørt om det? Hvis det kan give dig så meget indsigt i en persons talent og evne, hvorfor ikke flere virksomheder bruger det?
Siger John Beaton, formand for Team resultater, Inc., “virksomheder ikke kender aksiologi og profilen værdi fordi ingen har fortalt dem om det. Aksiologi er lidt kendt videnskab og værdien profil en endnu mindre kendte værktøj. Det er vores mission at bringe aksiologi og profilen for enkeltpersoner og virksomheder i hele Nordamerika. Aksiologi er et stort skridt fremad i at forstå og udvikle mennesker.”
Hartman profil giver indsigt på hvordan en persons værdier bedst kan udnyttes på arbejdspladsen. Enkeltpersoner opdage deres skjulte færdigheder og hvordan man kan udnytte dem. Det indeholder kritiske oplysninger om hvor en persons opmærksomhed er rettet. Det peger hvad de overser (“blinde pletter”) og hvor klart de se og forstå hvad der foregår omkring dem. Det går videre; Det forklarer hvordan afbalanceret eller forudindtaget en persons tanker er, og hvordan denne tænkning påvirker deres valg og beslutninger.
Hvordan hjælper dette den udøvende magt, oprette en stellar organisation?
Ved at kende… virkelig at vide og ikke gætte hvad er stærke af alle medarbejdere, og på hvilke områder er vejspærringerne. Profilen værdi hjælper folk med at træffe bedre beslutninger. Den udøvende magt vil vide, hvilke medarbejdere der er bedst egnet til at arbejde på projekter. Der er mindre nedetid på projekter og flere besparelser på projektet og lavere stress for alle.
Ledere kan bruge profilen værdi til bedre identificere, skærm og fremme de øverste udøvende kunstnere i deres forretning. Dette værktøj viser de bedste kapaciteter af eksisterende medarbejdere, så du kan opbygge og lede en stellar business.
Forestille sig effekten af frigive det fulde potentiale af alle dine medarbejdere ved at drage fordel af alle deres styrker, samtidig med at fjerne de fleste af de vejspærringer, der stopper dem? Ved at kende medarbejder værdier, kan den udøvende magt placere mennesker i de bedste positioner hvor de vil trives og drive organisationen til stellar højder.
(c) 2004, Team resultater Inc. og Axelrod & Associates. Alle rettigheder i alle medier forbeholdes. Ret til at offentliggøre denne artikel er fritagelsen artiklen og by-line er genoptrykt intakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.