Hvad er de forskellige dele af happy trampolin?

Happy Trampolin tilbyder forskellige salgsfremmende produkter og gavekort fra tid til anden for at forbedre salget af virksomheden. Virksomheden gennemfører også forskellige spil, konkurrencer og tests for at finde ud af de bedste trampoliner til børn. Alle disse aktiviteter udføres i et forsøg på at nå et bredere kundegrundlag. Det er vigtigt at bemærke, at trampolinen bortset fra det traditionelle marked også er flyttet ind på onlinemarkedet.

De forskellige tilbehør og tilbehør med Happy Trampolinen omfatter også en række vedhæftede filer, herunder en aktivitetsstang, et trampolinnet, justerbare minibarer og et dæksel med velcrofastgørelser. Bortset fra disse virksomheden giver også flere pædagogiske kits og programmer. De pædagogiske kits, som kan fås ved hjælp af forskellige ordninger omfatter Happy Trampolin Galactic Trampolin, Happy Trampolin Heavy Weight Capacity Trampolin, Happy Trampolin Mega Spændende Letvægts Trampolin og Happy Trampolin Ultimate Collector’s Edition Trampolin. I undervisningssættet er hvert eneste element tydeligt markeret, så forældre kan vide, hvad der er inkluderet i det, og om de har brug for tilbehør for at gøre læringsprocessen mere effektiv.

Happy trampolin nedgravning Galactic Trampolin er et af de pædagogiske kits fra den glade trampolinlinje. Dette særlige produkt anvendes til børn mellem tre og syv år. Produktet indeholder et rundt stykke, der har et elastikbånd omkring sig. Det rektangulære stykke passer på elastikbåndet, og når det trækkes op, bliver det en hængende hængekøje, der giver det lille barn en vidunderlig følelse af at flyve.

Det andet punkt i denne særlige pædagogiske kit er Happy Trampolin Heavy Weight kabinet netto. Dette særlige produkt er specielt designet til at forhindre barnet i at snuble over siderne af trampolinen. Det er meget stærkt og har fremragende buestøtte. Dette kabinet net har god kvalitet stof, så det kan modstå virkningen af en bold, der bliver kastet af brugeren. Der er to typer af Happy Trampolines Heavy Weight Enclosure Net:

Det tredje punkt er Happy Trampolin Double Roll. Dette er en trampolin, der leveres med to sæt kabinetstænger. Disse kabinet poler er specielt designet til at sikre, at børnene er sikre. Hvert sæt af pole har fire tommer glasfiber bolde med huller i slutningen. Skummet, der følger med Double Roll, kan strækkes, så børnene kan hoppe mellem de to sæt stænger uden at glide.

Den sidste type produkt er Happy Trampolin rammen. Rammens form er ikke den rektangulære form, fordi den ikke er en del af trampolinen, men rammen omkring hele rammen, der har en afrundet form. Denne ramme er placeret på jorden, og rammens fjedersystem hjælper med at starte børnene ud i en hoppeposition. Happy Trampolines rammer har god elasticitet, så børnene kan hoppe tilbage efter hoppende ud af rammen.