Modellens suppe

I fortiden, har mange organisationer stolet på generiske personlighed profilering værktøj til at finde, rekruttere og administrere deres medarbejdere. Selvom disse værktøjer har vundet en vis grad af succes, var der mange fejl, der skulle tages for øget arbejdspladsen relevans.

Disse bekymringer, første Quatermain har udviklet tre værktøjer og har blandet dem ind i et integreret skema kendt som synergistiske organisation af unikke mennesker (S.O.U.P) Model.

Denne integrerede model er blevet udviklet holistisk for anvendelse i forbindelse med arbejdspladsen. De tre værktøjer er:

WorkACTIONS kort

WorkSMARTS kort

Arten af effektiv organisationsprofil (NEO)

Korte beskrivelser

WorkACTIONS kort:

WorkACTIONS kort blev udviklet baseret på den forudsætning, at en human ressource profil værktøj skal:

1. være relevante i forbindelse med arbejdspladsen. Det blev opdaget, at der er en grad af forskellighed i en persons holdninger og adfærd, når de er på arbejde, i forhold til uden for arbejdspladsen.

For eksempel, kan en medarbejder, der er meget passioneret om at spille golf ikke nødvendigvis medfører denne passion og entusiasme til hans/hendes arbejdsplads.

2. fokusere på linje af handlinger i stedet for bare personligheder. I de fleste profilering værktøj, er potentielle medarbejdere valgt, baseret på vurderingen af deres passende personligheder. Selvom dette kan bidrage til at øge succes med at rekruttere egnede talenter, er det stadig lidt nærsynet i naturen.

Derimod er Maps vægt på at analysere den enkelte persons tankeprocesser og linjen handlinger han/hun forpligter sig på problemløsning.

3. støt organisationens strategiske HRM rammer. WorkACTIONS kort (som en del af den holistiske suppe Model) blev udviklet til at lette strategisk human resource management inden for en organisation.

For eksempel, kan senior management bruge kortet for at vælge passende personale, når bygningen projektteams. Som forskellige strategier og miljøer kræver en bestemt blanding af folk i et team, kan kortet øge succesraten for at vælge de rigtige folk til de rigtige situationer.

WorkSMARTS kort:

Baseret på den skelsættende forskningsarbejde ved Harvards Prof. Howard Gardner, første Quatermain har tilpasset og igen defineret begrebet mange intelligenser for arbejdspladsen relevans.

Prof. Gardners forskning, at der er flere typer af intelligenser (eller SMARTS) iboende og næret inden for individ. Dette sæt af intelligenser vil bestemme de enkelte måder at udføre visse opgaver, learning styles, job indstillinger og meget mere.

WorkSMARTS kort består af disse fem typer af intelligenser. De er:

Logisk/matematiske intelligens

Visual/Vision intelligens

Interpersonelle intelligens

Intrapersonal Intelligence

Sproglig intelligens

WorkSMARTS kort blev udviklet til organisatoriske brug baseret på følgende faktorer:

Forskellige KLØGT for forskellige jobfunktioner. Med anvendelsen af WorkSMARTS kort, kan en organisation placere de rigtige mennesker med den passende blanding af intelligenser for bestemte jobfunktioner og ansvar.

Unikke sæt af SMARTS, unik måde af organisatorisk læring. Denne erkendelse vil gøre det muligt for en organisation at udbrede information effektivt og udvikle passende corporate uddannelse metode for personalet.

For eksempel hvis fleste af de salgsagenter lære bedre gennem tegninger og diagrammer, bør en salgstræning program undgå at være alt for ordrige, som kan forvirre dem i deres læreproces.

Mangfoldighed af SMARTS, United som en. En virksomheds project management succes ville kræve en smeltedigel af forskellige intelligenser.

For eksempel, vil effektiviteten af en marketing projektgruppen afhænge af holdets make-up af de forskellige typer af SMARTS. En stor marketing team vil normalt bestå af medlemmer, som er folk-Smart (vide hvordan potentielle kunder vil føle og reaktion), Word-Smart (hvordan til at skrive catchy slogans og taglines at tiltrække sig opmærksomhed fra de potentielle kunder) og logik-Smart (den en trinvis proces at udføre planen).

Arten af effektiv organisationsprofil (NEO)

Profilen karakter af effektiv organisation (NEO) fungerer som en 360° Feedback undersøgelse for ledelsen til at forstå, hvordan deres ansatte se deres organisationer, forvaltningen og driften.

Ved hjælp af lignende profilering rammer som WorkACTIONS kort, provokerer denne organisatoriske profilering værktøj en virksomhed til at genoverveje den måde, de fører og forvalte menneskelige ressourcer.

For at være mere specifik, er der forskellige punkter af strategiske overvejelser, som vil fremskynde øverste ledelse til at bruge naturen af effektiv organisation (NEO) profil som en informationsindsamling værktøj. De følgende punkter i strategiske overvejelser omfatter:

Høj omsætningshastighed. Mange ledere og overordnede ledelse af organisationer har en tendens til at (eller vælger at) ignorere følelser/visningerne af deres medarbejdere. Mange gode medarbejdere har forladt deres organisationer til at kortlægge deres karriereveje med succes med andre virksomheder (normalt med deres tidligere virksomhedens konkurrenter) dels på grund af denne grund. Hvis virksomhederne ikke handler hurtigt for at begrænse medarbejdernes opfattelse hullet, fører dette normalt til en høj omsætningshastighed, navnlig med hensyn til virksomhedens bedste talenter.

Lavere produktivitet & overskud. I almindelighed, når medarbejdere opfatter at organisationen ikke lytte og svar på dem effektivt, mistillid og lav moral vil opstå. Dette vil påvirke medarbejdernes motivation og reducere produktiviteten og i sidste ende, lavere overskud.

Strategisk mis kommunikation. Som medarbejdere på jorden er de sande eksperter på deres særlige områder, er de de bedste folk til at forstå og reaktion på ændringer i markedet. Med fravær af god kommunikation forretninger mellem medarbejderne, ledelsen muligvis ikke udvikle forsvarlig organisation strategier for markedet relevans.

Sammenløbet af de tre strategiske værktøjer

Begrundelsen for sammensmeltning af de tre værktøjer som en integreret model er enkel og direkte. Med WorkACTIONS & WorkSMARTS kort er en organisation godt rustet til at vurdere og ansætte nye medarbejdere, og også til at styre de eksisterende menneskelige ressourcer adaptivt.

WorkACTIONS + WorkSMARTS = at sætte dine medarbejderes KLØGT til handlinger!

Mens følgende værktøjer kan hjælpe med at mindske risikoen for fejl i personale rekruttering og strategisk ledelse af talenter, er det kun halvdelen af kampen vandt.

Endnu vigtigere, hvordan en organisation fastholde de talenter, at de har omhyggeligt valgt og uddannet?

Ved hjælp af naturen af effektiv organisationsprofil, kan en virksomhed bedre forstå deres medarbejdere og svar effektivt til deres behov. Dette vil hjælpe i fastholde og motivere de bedste talenter gennem udvikling af passende virksomhedskultur og arbejdsmiljø.

I en nøddeskal, ville S.O.U.P Model i sidste ende hjælpe i accelererende vækst og rentabilitet for din organisation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.