Sygesikring 101 for enkeltpersoner og familier

Den skiftende sundhedspleje og sygesikring landskab i USA har resulteret i flere enkeltpersoner og familier køber sygeforsikring på egen hånd. Snarere end røre om antallet af grunde hvorfor dette er tilfældet, vil jeg give enkeltpersoner og familier befinder sig i denne position med ti grundlæggende ideer til at hjælpe dem med at få den bedste sygesikring politik til deres specifikke situation. Nedenfor er en kombination af ti spørgsmål og forslag, der vil give de nødvendige redskaber til at få en medicinsk forsikring, der bedst vil arbejde for dig og din familie.

Hvad er din typiske sundhed og sundhedspleje udgifter i et kalenderår? De fleste mennesker bliver overraskede, når de går igennem denne øvelse for at erfare, at de ville være økonomisk bedre stillet i de fleste år for at købe en stor fradragsberettigede sygeforsikring plan og bruge premium besparelser direkte modregnes hede pleje udgifter hele året.

Hvor længe forudser du har brug for sygesikring dækning? For eksempel, mange virksomheder sælger midlertidig politikker, der kan sættes i kraft for 1-6 måneder og de er relativt billige. Hvis du er i mellem arbejdspladser eller i en karensperiode for arbejdsgiveren dækning, kan dette være din bedste løsning.

Hvad er dit budget? Hvis dit budget er stramt, er har en $1000, $2500 eller endda $5000 selvrisiko bedre end at have ingen dækning på alle. Evne til læger og hospitaler til at redde og forlænge livet i USA er i mange tilfælde ekstraordinære. Men deres behandling er ikke gratis og går uden sygeforsikring kan i nogle tilfælde resultere i du og/eller din familie at miste et hele livet værd af besparelser og aktiver.

Vær omhyggelig med at vælge en plan, der dækker de “store ting”. Det er rart at have en politik, der dækker emner som: læge kontor besøg, rutinemæssig physicals, ambulante undersøgelser og blod arbejde. Men det er vigtigt at have dækning for store tjenester såsom kræftbehandling, transplantationer, kritisk sygdom, traumatiske ulykker og smitsomme sygdomme. Find ud af levetid maksimumsbeløb såvel som om politikken indeholder “interne” dollar grænser.

Altid omhyggeligt læse og forstå de allerede eksisterende tilstand klausul og politik udelukkelser, så du ikke vil blive overrasket ned ad vejen, hvis en fordring er nægtet. Dette er vigtigt, uanset om du køber en standard medicinsk, midlertidig eller studerende sygesikring politik.

Har forsikringsselskabet du overvejer et omfattende netværk af foretrukne læger og hospitaler i dit område? Ud over praktiserende læger, hvilken type adgang du skal specialister og de bedste hospitaler i tilfælde af at du eller et familiemedlem er diagnosticeret med en sygdom, der kræver specialbehandling? Også, hvad er dine indstillinger for foretrukne behandlere, når de rejser?

Hvis du har brug at gå “out of network”, vil du stadig have dækning? De fleste forsikringspolicer vil have dækning i tilfælde af, at du skal gå udenfor deres netværk for pleje. Gennemgå, hvordan disse ud af netværket krav skal betales. Vil der være en ekstra selvrisiko? Hvordan bestemmes refusion niveauer ud af netværket påstande? Hvad er din maksimale ud af lommen ud af netværket påstande?

Er du på udkig efter en mulighed for at reducere din skattepligtige indkomst? Hvis så, Sørg for din plan kan karakteriseres som en høj fradragsberettigede sundhedsplan og undersøge alle aspekter af en Health Savings Account. I den rigtige situation, kan HSAs være en glimrende måde at betale for støtteberettigede sundhedspleje udgifter, reducere din skattepligtige indkomst og spare op til alderdommen.

Hvad er de finansielle ratings af forsikringsselskabet du overvejer? A.M. bedste, Standard & Poors og Moodys er organisationer, der Vurder den finansielle stabilitet i forsikringsselskaber.

Hvilken type kundeservice får du fra din forsikringsagent? De specialiserer sig i sygesikring? Har de et personale, der er villige og kan hjælpe dig i tilfælde du har en fordring, fakturering eller andet kunde serviceproblem?

Hvis du ikke har tid eller tålmodighed til at undersøge alle elementer er nævnt ovenfor, udvikle et forhold med en uafhængig forsikringsagent, der har specialiseret sig i evaluering og servicering sygesikring politikker. En god uafhængige forsikring agent vil være i stand til at spare tid, penge, og være en fremragende ressource for at vurdere alle elementer er nævnt ovenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.